Informovanoť mladých ľudí o neziskových organízáciách a ich angažovanosť v dobrovoľníctve - Pčolinská, Lenka
Budovanie záujmu o dobrovoľníctvo v spoločnosti. Význam ľudskej aktivity na poli neziskového sektora. Výsledky prieskumu študentov Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach.