Dôchodkové zabezpečenie v sociálnom systéme spoločností - Rievajová, Eva
Systém dôchodkového zabezpečenia ako súčasť sociálneho modelu každého štátu. Význam modernizácie dôchodkových systémov a spôsoby financovania dôchodkov. Sociálne vzťahy, podmienky a procesy, ktoré sa prejavujú v cieľoch sociálnych subjektov.