Pokiaľ si od januára 2014 nepodáte kontrolný výkaz, k nadmernému odpočtu sa nedostanete - Neupauerová, Zuzana
Údaje, ktoré budú musieť podnikatelia, platitelia DPH zapisovať do výkazu. Možné komplikácie pri spravovaní údajov.