Modely manažérskej kompetentnosti - Porvazník, Ján
Súčasný výskum manažérskej kompetentnosti. Klasifikácia kompetentnosti podľa vybraných autorov. Prístupy k tvorbe modelov kompetentnosti. Model celostnej kompetentnosti.