Medzinárodné vzťahy 2013: Aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky - Grančay, Martin, 1984-2024
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej konferencie "Aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky“, ktorá sa konala v Smoleniciach sa 5. - 6. decembra 2013.