Linear recursion - Fecenko, Jozef
Teória rizika, kalkulácie pravdepodobnostných funkcií a aplikácia lineárnej rekurzie s konštantnými alebo variabilnými koefiecientami. Nekonečné rady a pravdepodobnostné funkcie. Zovšeobecnenie Fibonacciho distribúcie. Použitie open source systému Maxima.