Analýza cien prenájmov v Bratislave - Hazuchová, Jana
Analýza vplyvu vybraných faktorov na ceny prenájmu v dvojizbových bytoch v Bratislave. Zvolené faktory predstavujú: rozlohu v m2, priemernú vzdialenosť od centra v km a či ide o novostavbu. Využitie regresnej a korelačnej analýzy v postupoch skúmania.