Vzťah motivácie a pracovného výkonu vo výrobe - Rakovská, Júlia, 1972-
Vplyv motivácie zamestnancov na ich pracovnú výkonnosť a tým aj na výkonnosť podniku ako celku. Komplexný pohľad na problematiku motivácie a systému odmeňovania zamestnancov vo vybranom výrobnom podniku.