Osobitosti formovania zamestnanosti a príjmov v sektoroch s rôznou technologickou náročnosťou - Morvay, Karol, 1973-
Zisťovanie, či sofistikovanejšie činnosti majú lepšie parametre zamestnanosti a štruktúry príjmov ako iné odvetvia. Zhodnotenie poznatkovo náročných činností a ich dopad na vybrané parametre zamestnanosti a štruktúry príjmov.