Zvyšovanie výkonnosti firmy pomocou marketingového plánu - Serina, Pavol
Plánovanie v systéme riadenia firmy. Funkcie riadenia. Zostavovanie marketingového plánu v praxi. Úloha moderného marketingu - zákaznícky prístup.