Marketization in eldercare provision with respect to the finnish case - Kováčová, Jaroslava
Univerzálne princípy sociálnej politiky a služieb sociálnej starostlivosti vo Fínsku v priebehu ekonomickej recesie. Poskytovanie služieb sociálnej starostlivosti pre starších ľudí vo Fínsku.