Determinanty postavenia podniku na trhu vzhľadom na konkurenciu - Síbertová, Linda
Postavenie podniku na trhu. Determinanty postavenia podniku na trhu vzhľadom na konkurenciu. Identifikácia trhovej pozície a voľba vhodnej stratégie. Strategické pozície podľa SPACE analýzy. Hlavné ciele konkurenčných a podnikateľských stratégií.