Vzdelávanie vo verejnej správe v Slovenskej republike - stav a problémy - Konečný, Stanislav
Systematické vzdelávanie zamestnancov verejnej správy SR, ktorým sa bude nielen konsolidovať verejná správa, ale vytvorí sa aj priestor pre zmenu kvality jej výkonu v súlade s európskymi tendenciami.