Vzdelávanie a kvalita života v nástupe informačnej spoločnosti - Švandová, Jana, 1985-
Kvalita spoločenského, hospodárskeho a politického života, zvýšenie kvality života občanov, a vytvorenie podmienok pre budovanie vedomostného hospodárstva s využívaním metód a prostriedkov informatiky.