Vplyv inflácie na objem dane z pridanej hodnoty - Strieška, Ľubomír
Pôsobenie inflácie vo všetkých fázach ekonomického cyklu. Funkcia dopytu a ekonomický rast. Faktory ovplyvňujúce funkciu ponuky. Rovnováha v dokonalej konkurencii a inflácia. Index spotrebiteľskej ceny. Index spotreby a index objemu DPH. Zmena objemu DPH vplyvom inflácie a ekonomického rastu.