Aktuárska matematika, jej genéza, miesto a úloha v systéme výučby matematiky na EU - Peller, František
Genéza,význam, a úloha poistnej matematiky v systéme vzdelávania na Ekonomickej univerzite v BA. Študijný program Aktuárstvo na EU v BA. Katedra matematiky a Slovenská spoločnosť aktuárov.