<The> Aspects of use of Geographic Information System GIS as an innovative form of marketing - Toman, Marian, 1970-
GIS ako strategická inovácia za účelom zvýšenia konkurencieschopnosti podniku. GIS - nástroj geomarketingu. Aspekty GIS, spôsoby obstarávania potrebných dát a ich analýza.