<The> significance of e-commerce as a distribution channel in the area of B2C - Zámečník, Peter
Nárast elektronického obchodovania. Perspektívy e-obchodu v EÚ a na Slovensku. M-obchod (marketing) ako nepostrádateľná súčasť e-obchodu. E-marketing - miesto, cena, produkt a reklama. Distribúcia a logistika ako kľúčové elementy e-obchodu. Manažment dodávateľských sietí.