Uplatňovanie princípov holizmu v personálnom manažmente - Szarková, Miroslava, 1951-
Holistický prístup v oblasti riadenia ľudských zdrojov, ktorý vychádza z komplexného trojdimenzionálneho modelu: emocionálna pohoda, psychická pohoda a fyzické zdravie.