Úroveň implementácie eHealth na Slovensku - Pechová, Michaela, 1977-
Systém elektronického zdravotníctva eHealth v Slovenskej republike je upravený Zákonom č. 153/2013 Z. z. o národnom zdravotníckom informačnom systéme. Zákon je účinný od 1. júla 2013, no niektoré ustanovenia sú voliteľné do 31. decembra 2015. Celková povinnosť je určená od 1. januára 2016, ktorý je konečným termínom začlenenia všetkých občanov Slovenskej republiky do systému eHealth.