Modelovanie závislostí pomocou funkcií kopula - Simanová, Barbora
Kopula funkcie - nástroj modelovania náhodných dvojfaktorových premenných. Sklarova veta. Marginálna distribúcia pravdepodobnosti rizika faktorov a využitie pri kopula funkciách. Typy, vlastnosti, a využitie kopula funkcií v aktuárskych softvéroch.