Zovšeobecnenie metódy CPM a MPM na riadenie dodávateľských reťazcov - Brezina, Ivan, 1963-
Riadenie dodávateľských reťazcov a jeho význam v riadení logistických procesov v koordinácii činností subjektov dodávateľského reťazca. Metódy CPM a MPM ako prístupy na riadenie týchto procesov založené na teórii grafov, určené predovšetkým pre časové rozhodovanie.