Hodnotenie technickej efektívnosti slovenského zdravotníckeho systému: neparametrický prístup - Kočišová, Martina
Slovenské zdravotníctvo a jeho technická efektívnosť v porovnaní s ďalšími európskymi krajinami. Modelové postupy kvantitatívnej ekonomickej analýzy a hodnotenie efektívnosti s aplikáciou na hodnotenie efektívnosti zdravotníckych systémov európskych krajín s dôrazom na Slovenskú republiku.