Rôzne možnosti riešenia úlohy obchodného cestujúceho - Brezina, Ivan, ml
Problematika z oblasti logistiky, zaoberajúca sa formuláciou role obchodného cestujúceho, tzv. TSP (Travelling Salesman Problem). Téma je rozobratá všeobecne, ale aj ako úloha matematického programovania. Za účelom riešenie úloh TSP sú využité heuristické metódy.