Pozitíva a úskalia rozpočtových systémov - Šagátová, Slavka, 1975-
Tradičné rozpočtovanie - prínosy a obmedzenia tradičných rozpočtov. Inovatívne formy rozpočtov. Balanced scorecard budgeting. Beyond budgeting.