Vývoj slovenského priemyslu po kríze - Grznár, Miroslav
Vývoj hlavných odborov priemyslu v SR v rokoch 2008-2012. Identifikácia miery prekonania krízového obdobia v ukazovateľoch tržieb, pridanej hodnoty, miery zamestnanosti, rentability a priemerných miezd.