Financovanie regionálneho rozvoja - Jančíková, Eva, 1960-
Regionálna politika Európskej únie. Stručná charakterizácia možností financovania regionálneho rozvoja z eurofondov. Tri princípy čerpania prostriedkov z fondov EÚ. Slovensko a využitie eurofondov.