Vyhodnocování přínosů podnikového vzdělávání - Španielová, Soňa
Efektívnosť podnikového vzdelávania. Faktory ovplyvňujúce efektívnosť podnikového vzdelávania. Vyhodnocovanie výsledkov vzdelávania v podniku. Balanced scorecard vo vzdelávaní.