Vývoj potravinárskeho priemyslu v SR v pokrízovom období - Grznár, Miroslav
Vývoj slovenského potravinárskeho priemyslu v období rokov 2005-2012. Analýza podnikov v pododboroch potravinárskeho priemyslu a ich vyrovnanie s krízovými javmi. Smer vývoja v súčasnosti.