Interkulturálny marketing a socio-kultúrna segmentácia globálneho trhu - Štetka, Peter, 1986-
Cielený marketing a trhová segmentácia ako východisko súčasného marketingu. Základné podmienky efektívnej segmentácie. Socio-kultúrna segmentácia globálneho trhu ako východisko interkulturálneho marketingu.