Prístupy k aktívnej politike trhu práce v podmienkach SR a Španielska - Klimko, Roman, 1985-
Porovnanie prístupov k reformám v oblasti aktívnej politiky trhu práce v Španielsku a na Slovensku. Príspevok sa zameriava na obdobie nástupu globálnej krízy a jej priebehu v rokoch 2008-2010. Vývoj reálneho HDP a zamestnanosti v Španielsku a v SR.