Riadenie ľudského kapitálu ako determinant finančnej výkonnosti podniku - Tarišková, Natália, 1973-
Systémový prístup v riadení ľudského kapitálu. Model riadenia výkonnosti ľudského kapitálu. Model príčiny a účinku efektívneho riadenia Balanced scorecardu v reťazci hodnôt a zisku.