Slovenské podnikateľské prostredie a nové trendy v podnikaní - Šúbertová, Elena
Vplyv externého a interného podnikateľského prostredia na činnosť podnikov. Kvalita a bariéry rozvoja podnikania na Slovensku. Hodnotenie podnikateľského prostredia zahraničnými a domácimi organizáciami.