Príležitosti a riziká znižovania personálnych nákladov - Šagátová, Slavka, 1975-
Racionalizačné opatrenia a proces znižovania personálnych nákladov so zameraním na trvalú udržateľnosť a strategické ciele podniku. Optimalizovanie nákladov a znižovanie nákladových položiek v čase krízy. Príležitosti a riziká znižovania nákladov.