Tabuľky plodnosti a ich využitie prianalýze reprodukčného správania žien z rómských lokalít na Slovensku - Šprocha, Branislav
Analýza charakteru reprodukčného správania sa žien z vybraných rómských lokalít na Slovensku prostredníctvom prierezových tabuliek plodnosti a porovnanie s reprodukciou celej populácie Slovenska.