Geografické informačné systémy - možnosti ich využitia - Töröková, Anikó, 1963-
Charakteristika geografického informačného systému (GIS). Procesy GIS. Oblasti využitia GIS. Možnosti GIS v podnikovom prostredí. Softvérové riešenia. Rozhodovanie o zavedení GIS v podniku.