Nové perspektívy controllingu v podniku - Dubcová, Gabriela, 1968-
Kontroling v rámci akcelerácie rozvoja manažmentu podnikov v globalizovanej ekonomike sa dynamicky rozvíja, a aplikuje nielen empirické skúsenosti ale predovšetkým nové poznatky teórie.