Strategic approach for the support of competitiveness of organizations - Papulová, Emília
Strategický prístup na podporu konkurencieschopnosti organizácií. Trvalo udržateľné konkurenčné výhody. Metódy a prístupy k rozvoju konkurencieschopnosti organizácií a k vytváraniu trvalo udržateľných konkurenčných výhod.