Komunikácia podniku v podmienkach hospodárskej krízy - Trnovcová, Daniela
Komunikácia je jeden z najdôležitejších procesov výmeny informácií v organizácii ako aj s jej okolím. V čase hospodárskej krízy sa spoločnosť snaží nastaviť a prispôsobiť komunikáciu (internú ako aj externú) konkrétnej situácii. Komunikácia musí byť účinná, nemali by vznikať komunikačné šumy a má sa ňou dosiahnuť požadovaný cieľ a výsledky.