Verejné výdavky na dôchodky v krajinách EÚ - Rievajová, Eva
Analýza vývoja výdavkov európskych krajín na zabezpečenie dôchodkov a premietnutie zistenia Európskej komisie, týkajúce sa udržateľnosti jednotlivých systémov v krajinách Európskej únie do roku 2060.