Podnikateľské prostredie v SR a zmeny v legislatíve s účinnosťou od 01. 01.2013 - Uhliar, Miroslav, 1981-
Podstatné legislatívne zmeny v podnikaní od 1. januára 2013. Zhodnotenie podnikateľského prostredia v Slovenskej republike pomocou indexov a hodnotiacich správ. Slovensko z pohľadu Doing business reportu. Vývoj Indexu podnikateľského prostredia. Vývoj Indexu konkurencieschopnosti Slovenska.