Nerozlučná dvojica - Škriniar, Pavel, 1979-
Investovanie do rizikovejších fondov. Fondy s akciovou zložkou určené pre dynamického investora. Investičný horizont. Investičné stratégie. Vývoj vybraných investičných stratégií.