Daňovo zvýhodnené sporenie na dôchodok - Škriniar, Pavel, 1979-
Sporenie na dôchodok nad rámec povinných odvodov má aj dve daňovo zvýhodnené podoby. Od tohto roku je možné zvyšovať si úspory v druhom pilieri aj o dobrovoľné príspevky do druhého piliera. Doplnkové dôchodkové sporenie je pre dlhodobých sporiteľov po zmenách o čosi atraktívnejšie.