Na zmeny si sporitelia už zvykli - Škriniar, Pavel, 1979-
Pripravovaná novela zákona o starobnom dôchodkovom sporení mení podmienky, pri ktorých sporitelia vstupovali do druhého piliera. Prvé reakcie účastníkov trhu i sporiteľov na premenu celoživotných úspor na doživotný dôchodok sú viac negatívne ako pozitívne.