Environmentálne účtovníctvo s ohľadom na daňové náklady - Vavrová, Katarína, 1960-
Vznik ekologických daní ako nástroja politiky životného prostredia. Legislatíva Európskej únie pre oblasti ekologického zamerania. Stratégie environmentálnej politiky. Sústava daní v Slovenskej republike platná pre rok 2013. Environmentálne účtovníctvo. Environmentálne daňové náklady.