Ekonomické a ekologické prínosy recyklácie odpadov - Vybíralová, Júlia
Recyklácia odpadov - základné prínosy. Recyklačné technológie. Zriadenie recyklačného fondu. Environmentálny fond a starostlivosť o životné prostredie.