Aplikácia neurónových sietí vo finančnej analýze podniku s využitím SPSS - Cút, Stanislav
Zhodnotenie klasifikačnej schopnosti viacvrstvovej neurónovej siete typu Multilayer perceptron s využitím štatistického softvéru SPSS Statistics 20 na vybranej dátovej množine obsahujúcej informácie o daňových subjektov, požadujúcich za zdaňovacie obdobie január 2013 vrátenie nadmerného odpočtu DPH