Nástroje marketingovej komunikácie pri predaji bioproduktov - Urblíková, Daniela
Možnosti využitia nástrojov a správne zacielenie marketingového mixu pri predaji biopotravín. Charakteristika biopotravín a značky "BIO". Stanovisko spotrebiteľa a reakcia na jeho potreby.