Vízia virtuálnej Ekonomickej univerzity - Kanáliková, Alžbeta, 1969-
Príklad prepojenia klasického e-learningového prostredia so známym prostredím LMS Moodle s prostredím virtuálneho sveta Second life. Výhody výučby prostredníctvom virtuálneho sveta v Second life.