Obnoviteľné zdroje energie a energetická efektívnosť - vybrané problémy - Andrejovský, Pavol, 1975-
Potreba riešenia lokálnej energetiky na území východného Slovenska. Poznatky týkajúce sa možností využitia energetického potenciálu Košického samosprávneho kraja v súlade s energetickou politikou.